De jezuïeten versterkten de werking van Sodaliteiten door gebruik te maken van suffragia. Suffragia waren devotieprenten met daarop de biografie en de afbeelding van een heilige. De prenten gaven de deugden verbonden aan de heilige weer. De suffragia werden maandelijks verspreid onder de leden van de Sodaliteit. In 1660 bracht de Antwerpse drukker Michiel Cnobbaert een suffragia-reeks op de markt. Deze reeks bestond enerzijds uit ingebonden suffragia in het boek 'Het kleyn prieeltje vande Heylighen', en anderzijds uit losse suffragia.
De onderstaande prent is een voorbeeld van een ingebonden suffragium uit de reeks van Cnobbaert. Hierop ontvangt de heilige Henricus Suso (1295- 1366), een Duitse dominicaan, een roeping van Jezus en Maria. Hij knielt voor Jezus. Op zijn borst staat het heilige monogram IHS gegraveerd. Dit verwijst naar de eerste drie letters van Jezus in het Grieks. Hij leefde als asceet volgens het fysieke lijden van Christus.
De Heilige Maagd Maria
Doorheen de losse suffragia uit de reeks van Cnobbaert staat de Heilige Maagd Maria opnieuw centraal. De mariale verering werd telkens in verband gebracht met een gebeurtenis uit haar leven.
Op deze suffragia wordt Onze-Lieve-Vrouw Lichtmis afgebeeld. Lichtmis verwijst naar een christelijk feest dat op 2 februari wordt gevierd. Het is de herdenking van Maria’s zuiveringsoffer, waarbij Jezus werd opgedragen aan God. Volgens de joodse wet moet elke pasgeboren jongen, 40 dagen na de geboorte, naar de tempel worden gebracht om publiekelijk te worden getoond. Daarbovenop werd zwangerschap beschouwd als onrein, waardoor katholieke vrouwen zich na de geboorte 40 dagen afzonderden met hun baby. Hierdoor werd Maria, 40 dagen in afzondering na de geboorte van Jezus, opnieuw rein.
Op deze suffragia wordt de Maria Presentatie getoond. Het christelijk feest wordt op 21 november gevierd. Het verwijst naar Maria’s ouders die haar opdroegen in de tempel. Zij schonken haar aan de Heer uit dankbaarheid voor haar geboorte na hun periode van onvruchtbaarheid.